Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)UOBIČAJENA STVAR ZA PANIKU: Da li bi Zvezda i Partizan trebalo da brinu?

Evropska viza se dobija preko komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Polako se bliži kraj domaćeg šampionata, kada će biti poznato ko će predstavljati Srbiju u evrokupovima sledeće sezone.
I dalje po koeficijentu naša zemlja ima jednog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok tri ekipe idu u kvalifikacije za Ligu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Ostaje nam da sačekamo pobednika Kupa, čije finale je na programu 27. maja na stadionu Vojvodine u Novom Sadu.
Klubovi su već predali zahteve za licenciranje komisiji FSS, koja bi trebalo da u narednom periodu pregleda čitavu papirologiju i da „zeleno svetlo“, a potom ih prosledi u UEFA.
Podsećamo, Partizanu je ukniuta suspenzija posle žalbe, pa će se i ime crno-belih naći na spisku licenciranih ekipa koje FSS šalje u Nion po okončanju poslednjeg kola, 21. maja.
 
The post (NE)UOBIČAJENA STVAR ZA PANIKU: Da li bi Zvezda i Partizan trebalo da brinu? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

UEFA licence: Tri kluba dobila, Zvezda i Partizan nisu... Još

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017

Danas, možda, konačna odluka, vise Radnički i Mladost..Prijavilo se 12, a prošla su, zasad, samo tri kluba! Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije izdala je dozvole za učešće u međunarodnim kupovima Voždovcu, Napretku i Čukaričkom, koji su bez većih problema prošli stroge kriterijume...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.