NBA - ESPN izabrao najboljih deset svih vremena! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA - ESPN izabrao najboljih deset svih vremena! (video)

Ova top lista uredništva američkog medijskoj magnata sigurno će izazvati dosta konrotverzi iz razloga što među 10 naboljih nema Kobea Brajanta, Džulijusa Irvinga, Karla Melouna...

Očekivano, za najboljeg košarkaša svih vremena izabran je Majkl Džordan.

U osvrtu na karijeru 'Letećeg Majkla' nakon pobrojavanja osvojenih prstenova s Bulsima i individuslanih priznanja stoji podnaslov koji sve govori - "Niko kao Majk"

Na drugoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je najbolji strelac NBA u istoriji Karim Abdul Džabar, a na trećoj ljubimac 'ESPN-a' LeBron Džejms.

U Top 10 su još Medžik Džonson, Vilt Čemberlen, Lari Bird, Bil Rasel, Tim Dankan, Šakil O'Nil i Hakim Olajdžuvon.

Kao što vidite Kobija Brajnata nema među deset najboljih, 'Mamba' je na poziciji broj 12.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ESPN REKAO SVOJE: Izabrano deset najboljih u istoriji NBA lige (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016

Glasanje koje je za cilj imalo da odredi 100 najboljih igrača u istoriji NBA, došlo je do završetka. Pobednika već znate.. . Izbor je tekao tako što je panel eksperata glasao u hiljadama “head-to-head” duela, da bi na kraju došli do liste 10 najboljih ikada:. 1. Majkl Džordan. . (Izvor: Youtube/m2e1iriko). 2....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.