NAJAVA DANA (utorak, 9. maj): Liga šampiona, Zvezda košarka, Partizan košarka, Zvezda fudbal...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (utorak, 9. maj): Liga šampiona, Zvezda košarka, Partizan košarka, Zvezda fudbal...

Pogledajte koji nas interesantni susreti čekaju danas, odnosno koji parovi nude šansu za tipovanje po većim kvotama u okviru naše ponude Trostruki superpar...

6401: JUVENTUS - MONAKO, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, polufinale)


Sve je odlučeno u prvom meču pre sedam koji je Stara dama dobila sa 2:0 u Keneževini zahvaljujući golovima Gonzala Iguaina. Zato će revanš u Torinu večeras biti samo puka formalnost i ispraćaj šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Italije u Kardif na veliko finale i borbu za najvredniji evropski pehar. Monako je samo jednom u istoriji pobedio Staru damu, pre gotovo 20 godina, a izgubio je oba dosadašnja gostovanja u Torinu u LŠ, tako da su mu šanse vrlo tanke.

2743: CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI, 16.00

(Fudbal, Kup Srbije, polufinale)


Bez obzira što je Zvezda još u prvom meču rešila pitanje finaliste Kupa Srbije pobedom na Banovom brdu od 4:1, današnja utakmica će biti jako specifična. Boško Đurovski će debitovati na klupi aktuelnog šasmpiona tri dana nakon blamaže na Voždovcu i videćemo kakav će tim izvesti. Osam poraza, remi i pobeda bilans je Čukaričkog na Marakani što je ne baš ohrabrujući podatak za pulene Nenada Lalatovića, iako su u dobroj formi.

2376: MORTON - DANDI JUNAJTED, 20.45

(Fudbal, Škotska)


Škotski drugoligaši započinju borbu za premijerligaški život, a prvi na borilište izlaze Morton i Junajted. Ne treba očekivati spšektakl jer oba tima igraju očajno, što se posebno odnosi na domaćina koji već devet utakmica ne zna za pobedu. U prethodna tri navrata ova dva kluba su zabeležila isto toliko remija, a kako igraju tvrdo vrelo često teško da će biti više od dva gola večeras.

7013: PARTIZAN - FMP, 18.00

(Košarka, Mozzart Superliga)


Sastaju se drugoplasirana i trećeplasirana ekipa na tabeli i ovo bi eventualno mogao da bude obračun za drugo mesto. I jedan i drugi tim imaju po četiri pobede na poslednjih pet mečeva i skor 4-1. Kada su međusobni dueli u pitanju, Partizan je dobio osam od poslednjih devet međusobnih duela. Crno-beli su dobili i oba meča u ABA ligi ove sezone.

7014: BORAC - CRVENA ZVEZDA, 19.00

(Košarka, Mozzart Superliga)


Crvena zvezda je jedini neporažen tim ove sezone u ligi. Tim Dejana Radonjića ide u Čačak bez Lazića i Voltersa, dok će Jović i Dženkins biti u sastavu. Borac ima šansu da se bori za 4. mesto koje vodi u ABA ligu, tako da će biti zanimljivo. Poslednji put su igrali u maju 2014. i tada je Zvezda slavila posle produžetka.

7229: SAN ANTONIO - HJUSTON, 02.00

(Košarka, NBA)


U seriji je 2:2. Sparsi će igrati bez Tonija Parkera. Teksaški dueli su veoma uzbudljivi, oba tima dobijaju naizmenično duele, pretežno dobijaju timovi koji igraju kod kuće. Poslednji mečevi su veoma efikasni, a ako igrate poene košarkaša, savetujemo vas da obratite pažnju na Lenarda i Hardena.

7944: RAFAEL NADAL - FABIO FONJINI

(Tenis, Madrid)


Fabio Fonjini bio je bolji od Soze u prvom kolu sa 2:0 i tako je izborio sudar sa Nadalom koji je bio slobodan u prvom kolu. Kada su međusobni dueli ova dva igrača u pitanju, Nadal je dobio četiri od poslednjih pet susreta. Na šljaci Fonjini ne stoji loše - dobio je dva od poslednja četiri meča na ovoj podlozi.

7945: SIMONA HALEP - ROBERTA VINČI

(Tenis, Madrid)


Vinči je u prvom kolu dobila Kasatkinu sa 2:1, dok je Halepova nadigrala Pliškovu sa 2:0. Rumunka je treći nosilac i svakako favorit na ovom meču. Halepova je bolja i u međusobnom skoru jer je dobila četiri od poslednjih pet međusobnih okršaja. Zanimljivo, svaki od njihovih prethodnih šest mečeva završen je s rezultatom 2:0 bez obzira na to ko je pobeđivao.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga šampiona: Juventus ima velikih 2-0, može li atraktivni Monako da zapreti? (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Maj.2017

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Juventusa i Monaka biće odigran večeras od 20.45, a "stara dama" ima po mnogima nedostižnu prednost...Podsetimo, golovima Gonzala Iguaina, Juventus je u Kneževini slavio sa 2:0.....Večeras će na svom stadionu šampion Italije pokušati da se plasira...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.