Muharemović: Dolazimo po bod(ove) u Banjaluku

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muharemović: Dolazimo po bod(ove) u Banjaluku

SARAJEVO - Utakmicama 20. kola u srijedu se nastavlja takmičenje u BH Telekom Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Derbi kola igraće se u Banjojluci, gdje petoplasirani Borac dočekuje šestoplasirani sarajevski Olimpik.

"Vukovi" ovog proljeća igraju "vruće - hladno". Počeli su porazom protiv Željezničara, popravili utisak sa Vitezom, onda kiksali sa Slobodom i u prošlom kolu ponovo slavili nad Zvijezdom.

Veldin Muharemović, kapiten najmlađeg sarajevskog premijerligaša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na "Gradskom stadionu" bi bio zadovoljan i remijem, ali priželjkuje čitav plijen.

"Borac je definitivno najprijatnije iznenađenje ovog proljeća i vjerujem da niko nije očekivao da će uspješno prebroditi sve poteškoće i napraviti ovakav 'bum'. S druge strane, mi nismo zadovoljni kako smo otvorili proljeće, ali još smo konkurenti za Evropu, te zato u Banjaluku idemo po bod ili bodove", kazao je Muharemović.

Nakon odrađene suspenzije Sarajlije će ponovo sa klupe voditi šef struke Mirza Varešanović, koji neća na raspolaganju imati Jadranka Bogičevića.

"Ovog proljeća nismo nijednu utakmicu bili kompletni i nikako nismo bili u prilici probati sve ono što smo vježbali na pripremama obavljenim u Antaliji. Protiv Borca ćemo morati tražiti rješenje u zadnjoj liniji umjesto Bogičevića, a dobra vijest je da se vraća Alen Merajić", kazao je Muharemović.

Zanimljivo će u srijedu biti u Mostaru između starih rivala Veleža i Čelika, dok lider Široki Brijeg ne bi trebao imati većih problema u Gradačcu sa Zvijezdom.

Raspored 20. kola:

Drina - Sarajevo

Mladost - Travnik

Velež - Čelik

Zvijezda - Široki Brijeg

Sloboda - Slavija

Vitez - Zrinjski

Željezničar - Radnik

Borac - Olimpic

Sve utakmice počinju 8. aprila u 16.30 časova, osim u Banjaluci u 17.

Tabela

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodić: Džaba Zenica, ako ne uzmemo Olimpic

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Apr.2015

Trener Borca Vlado Jagodić ističe da je pobjeda nad Olimpicom potrebna Banjalučanima iz više razloga. Pozvao navijače da dođu u srijedu i ponovo budu vjetar u leđa njegovim igračim. Banjalučki Borac u srijedu od 17 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekaće Olimpic u derbiju 20. kola...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.