Mitrović: Jezik je postao hit, navijači sada to traže od mene (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Jezik je postao hit, navijači sada to traže od mene (VIDEO)

Srpski reprezentativac ponovo objašnjava da njegova proslava gola ne asocira na perverziju

Anderleht je potukao do nogu Kortrijk (5:1) i nastavio šampionsku trku sa Brižom. I Aleksandar Mitrović je nastavio da rešeta protivničke mreže. Postigao je, doduše iz ofsajda, četvrti gol na meču, što mu je već 17. u Pro ligi, a prvi strelac proslavio ga je na dobro poznat način – jezikom i prstom.

Posle meča ponovo je morao da objašnjava zašto to radi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
„Način na koji proslavljam golove? Nije u pitanju ništa perverzno. Samo odgovor na kritike. Sada je ta proslava postala hit. Navijači prosto traže to od mene“, rekao je Mitrović.

Srpski reprezentativac od svih do sada 17 postignutih golova nije želeo da izdvoji neki poseban.

"Ne mogu da odlučim koji je najbolji. Moji golovi su kao deca i ne možeš da biraš između njih“, slikovito je objasnio Mitrović.

Srbin će već protiv Genta imati priliku da uveća golgeterski konto.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.