Milovanović: Sa Partizanom uvek više od igre, ali nema zaletanja

Izvor: Blic, 19.Okt.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovanović: Sa Partizanom uvek više od igre, ali nema zaletanja

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Milovanović sa netrpljenjem iščekuje večiti derbi koji je na programu u subotu. Uprkos velikoj tenziji koja se stvara pred 139. derbi, iskusni vezista tvrdi da će on i njegovi saigrači izaći hladne glave na teren.

"Utakmice sa Partizanom su uvek više od igre i uvek su 'nezavisne' od trenutnog stanja na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili forme neke od ekipa koje učestvuju. Tako je i sada. Mi, na Marakani, čekamo derbi mirni i samouvereni. Nemamo presiju niti želimo da je imamo jer samo tako možemo do uspeha", rekao je Milovanović.

Bivši kapiten crveno-belih smatra da će navijači kao i uvek imati veliki udeo u Zvezdinoj igri.

"Naši navijači dolaze i na utakmice sa 'malim' timovima u velikom broju. Prosek naše publike je 15.000. Zato verujem da će Marakana biti krcata u subotu, 23. oktobra. Potrebna nam je podrška i samo uz nju možemo do pobede", rekao je Milovanović.

Milovanović ističe da nema zaletanja i da će samo smirenošću i strpljenjem doći do pobede nakon dve godine posta u večitim derbijima.

"Ne dolazi u obzir da se zalećemo i negativno opterećujemo kao pred Slovan, na primer. To nikako. Nema presije. Svlačionica je mirna, na čelu sa trenerom Kristićem i mirno ćemo ući u ovaj duel. Mirno, ali borbeno i željni uspeha. Mislim da treba da igramo kvalitetom i dobrom taktikom a ne vrelim srcem", rekao je Milovanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milovanović: Nećemo se zaletati protiv Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2010

Fudbaler Crvene zvezde Dejan Milovanović izjavio je da su "večiti derbiji" sa Partizanom uvek više od same utakmice, ali da se njegov tim neće zaletati u predstojećem 139. okršaju za najvećim rivalom..."Utakmice sa Partizanom su uvek više od igre. Nebitno je ko se gde nalazi na tabeli, ko je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Milovanović: ''Bez presije do uspeha u derbiju''

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2010

Dejan Milovanović prekinuo ''zavet ćutanja'' fudbalera Crvene zvezde pred derbi sa Partizanom. vezista crveno-belih naglašava da je ekipi neophodan mir i da joj ne treba presija kao pred letošnji duel sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nastavak na Sportske.net...

Milovanović: Više od igre

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2010, 04:16

Derbi mečevi protiv Partizana za Dejana Milovanovića su uvek više od igre, ali vezista Crvene zvezde napominje da u subotnji okršaj mora da se uđe hladne glave.Povratnik iz Lansa je preskočio duel u Lučanima, pa će se protiv večitog rivala vratiti u tim crveno-belih, a nema sumnje da će njegovo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.