Miloš Jojić puca rafalno! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Jojić puca rafalno! (VIDEO)

Srpski vezista positgao vodeći gol za Keln protiv Ajntrahta

Kao nekad u Partizanu, Miloš Jojić pogađa u seriji. Veliki kadrovski problemi Kelna širom su otvorili vrata prve postave Jarčeva  povremenom reprezentativcu Srbije. I on to koristi u kontinuitetu.

Ovog vikenda je majstorski zakucao loptu u mrežu Hambruga, a visok standard zadržao je i večeras u sudaru sa Ajntrahtom. Sačekao je nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vezista Partizana loptu na 16 metara, a onda savršenim udarcem poslao loptu u mrežu ekipe iz Frankfurta.

Lopta se od stative odbila u mrežu. Bio je to treći pogodak Miloša Jojića u ovom prvenstvu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golčina Miloša Jojića protiv Frankfurta! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2017

Bivši fudbaler Partizana i Borusije Dortmund, postigao je prelep gol u 27. kolu nemačke Bundeslige...Keln je na svom stadionu dočekao Ajntraht Frankfurt, a nakon prvog poluvremena nije bilo golova...Ipak, nakon osam minuta igre u nastavku na scenu stupa Jojić...Stigla je lopta do bivšeg vezista...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.