MaxBet TIP: Prvenac za Makedonce

Izvor: MVP.rs, 23.Okt.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Prvenac za Makedonce

Danas će biti komletirano šesto kolo ABA lige.

U nedelju će biti kompletirano šesto kolo regionalnog takmičenja, a ono što će ga obeležiti je siguran prvi trijumf za jednog makedonskog predstavnika. Nakon šest poraza u sezoni (pet u ABA ligi i jedan u Evropi), MZT će dočaketi Karpoš Sokoli, koji su sedam puta pognute glave napuštali parket (dva puta u Evropi i pet puta u regionalnoj ligi). Dakle, u međusobnom susretu neko će stići do prve pobede. Bliži trijumfu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << je MZT, ali ne treba se baš zaletati. Radije bismo birali nešto na poene, a "MaxBet" nam nudi čak 38 košarkaša. Evo koje smo mi izabrali:

Jure Lalić 12.5+ (kvota 1.85)

Prošle nedelje smo Jura Lalića hvatali na granici od 9.5. Ovog vikenda je, nakon odličnih igara, ona otišla na čak 12,5. Međutim, ne prezamo ni od toga. Jure je klasa od centra za ovaj nivo takmičenja, a u obzir treba uzeti i to da Karpoš Sokoli jako loše brani visoke igrače. Jeste da je MZT angažovao Britanca Klarka, ali i dalje je Lalić taj koji će praviti najviše štete protivnicima. Po našem mišljenju samo brze lične greške mogu spustiti Lalića ispod ove granice. Verujemo da će se sačuvati i da će postići najmanje 13 poena.

Zoran Vrkić 10.5+ (kvota 1.80)

Već postajem dosadan sa Zoranom Vrkićem. Međutim, dokle god dolazi i dokle god ga drže na istoj granici, ne vidim razlog da se ne ponavlja. Jedan je od retkih košarkaša u ekipi Karpoš Sokolija koji podseća na profesionalnog sportistu. Igrao je u Španiji prethodne sezone i za ovaj nivo takmičenja je, sigurno, klasa. Zna da iznudi ličnu grešku, što će ga odvesti na liniju slobodnih bacanja bar šest puta, siguran je u šutu, što će omogućiti jednu trojku i jednu dvojku, a to je već prolaz. Do sada je svaki put ispoštovao i ne vidim razlog da tako ne bude i večeras.

Miro Bilan 12,5+ (kvota 1.85)

Prošle nedelje smo promašili samo Mira Bilana. Nije se udostojio ni da pogleda koš u utakmici sa Megom. Tri dana posle toga lagano je probio granicu u utakmici Evrokupa. Zaključak, kada mu se igra, tu nema greške. E sad, situacija u Cedeviti nije sjajna, igrači su počeli da se menjaju, stigao je novi Amerikanac, Veljko Mršić je pomalo izgubio kompas i sve to govori da će ekipa morati da se sabere i odigra jedan ozbiljan meč protiv Krke. Ako to zaista ozbiljno shvate, onda ne treba sumnjati u Bilanovih 13. Mi verujemo!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.