MaxBet TIP: Plej of specijal

Izvor: MVP.rs, 28.Maj.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Plej of specijal

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala.

 Još jedan uzbudljiv košarkaški dan dan je pred nama. Kao i prethodnih dana, ponovo je pažnja usmerena na utakmice i igrače u evropskim takmičenjima, u kojima se igraju završnice plej ofa. U ponudi  "MaxBet" kladionice se u popularnom specijalu nalaze ukupno 94 igrača. Pročitajte naše predloge:

MORIS KOLINS 12.5+ (kvota 1.85)

U polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << VTB lige, večeras svoj drugi meč igraju CSKA i Lokomotiva Kubanj. Prvi susret je odigran u Moskvi. Armejci su slavili rezultatom 101:95. Na toj utakmici, najbolji igrač u gostujućem sastavu bio je Moris Kolins, koji je postigao 21 poen. Na dva susreta tokom regularnog dela sezone, iskusni američki košarkaš je protivniku ubacio 17 i 15 poena, što pokazuje da mu ekipa CSKA očigledno odgovara. Večeras očekujemo da Kolins ponovo bude šuterski raspoložen.

FABIJEN KOZER 10.5+ (kvota 1.75)

Večeras je u polufinalu plej ofa Bundeslige na programu treća utakmica između Brose Bamberga i Bajerna. Brose Bamerg u seriji trenutno vodi sa 2-0 i nalazi se na korak od plasmana u finale. Najefikasniji igrač Bamberga u obe utakmice bio je Fabijen Kozer, koji je protivniku ubacio 16 i 21 poen. Čini se da izabranici trenera Aleksandra Đorđevića nemaju rešenje za iskusnog plejmejkera, pa verujemo da će Kozer i večeras postići minimum 11 poena.

GEORGI ŠERMADINI 16.5+ (kvota 1.85)

U okviru prve runde plej ofa u Endesa ligi, večeras svoj treći meč igraju Real Madrid i Andora. Trenutni rezultat u seriji je 1-1, a najbolji igrač Andore u dosadašnje dve utakmice plej ofa jeste Georgi Šermadini. Gruzijski košarkaš je Realu u prvom meču ubacio 21 poen, dok je drugi završio sa 19. Takođe, na dve utakmice u regularnom delu sezone protiv Reala, postigao je 18 i 21 poen, što znači da je na sve četiri utakmice postizao više od današnje granice. Kao i prethodnih puta, i danas savetujemo da se Šermadini odigra u "plus".

Od 1. maja u "MaxBet" kladionice se vratio kladioničarski jackpot! Svaki vaš nedobitni tiket postaje šansa za jackpot. Dakle, ni slučajno ne bacaj svoje tikete.

Ne propusti priliku, zgrabi kladioničarski jackpot!

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

MaxBet TIP: Turski specijal

Izvor: MVP.rs, 29.Maj.2017, 14:07

I danas smo iz ponude "MaxBet" kladionice izdvojili nekoliko interesantnih igrača iz popularnog specijala... Još jedan uzbudljiv košarkaški dan dan je pred nama. Kao i prethodnih dana, ponovo je pažnja usmerena na utakmice i igrače u evropskim takmičenjima, u kojima se igraju završnice plej...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.