Matić i Ivanović: Ćurčiću, srećno!

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2016, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić i Ivanović: Ćurčiću, srećno!

Svima nam je žao što nismo izborili plasman na Prvenstvo Evrope u Francuskoj. Želim mu sve najbolje – kaže kapiten “orlova”. Nemanja: Hvala Radovanu za sjajnu saradnju. Želim mu mnogo uspeha KAPITEN reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i njegov drugi zamenik Nemanja Matić u četvrtak su se, posle četiri slobodna dana kojima ih je častio Gus Hidink, vratili obavezama u Čelsiju, a za "Novosti" su prokomentarisali odlazak Radovana Ćurčića s klupe "orlova".- >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Hvala selektoru Ćurčiću za sve ono što smo uradili zajedno u dva navrata, pogotovo u poslednjih godinu i po. Svima nam je žao što nismo izborili plasman na Prvenstvo Evrope u Francuskoj. Želim mu sve najbolje - kaže Ivanović.Slično razmišnja i Nemanja Matić, koji je uz Aleksandra Kolarova drugi zamenik kapitena:- Hvala Ćurčiću za sjajnu saradnju. Želim mu mnogo uspeha.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanović i Matić: Ćurčiću želimo sve najbolje

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović i njegov drugi zamenik Nemanja Matić u četvrtak su se, posle četiri slobodna dana kojima ih je častio Gus Hidink, vratili obavezama u Čelsiju, a za "Novosti" su prokomentarisali odlazak Radovana Ćurčića s klupe "orlova"...“Hvala selektoru Ćurčiću...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.