Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO NIKOLIĆ: Suspenziju nisam dobio, poštaru ne otvaram vrata, ali neću ugroziti Partizan!

Trener Partizana Marko Nikolić održao je danas konferenciju za novinare povodom utakmice 36. kola plej-ofa Superlige Srbije sa Radničkim u Nišu na stadionu Čair u sredu od 19 časova.

– Ovaj pres počinjemo kao i većinu prethodnih, na našu sreću. Nalazimo se u velikoj seriji, koja nas još uvek nije dovela nigde. Zasluge idu igračima Partizana, koji već 10 meseci imaju kontinuitet, disciplinu i ja imam veliko poverenje u njih. I verujem da će pokazati maksimum, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i u prethodnom meču protiv Voždovca, da natope dresove kao i uvek. To posebno imponuje svima nama u klubu – rekao je na početku svog izlaganja Marko Nikolić.
Partizan ima veliku podršku navijača na jugu Srbije, toga je svestan i šef stručnog štaba ‘parnog valjka’.
– Očekuje nas uslovno rečeno gostovanje u Nišu, jer očekujemo da navijači Partizana naprave ugodan i  prijatan ambijent za naše igrače, jer vidimo veliku energiju Grobara.
Reč, dve i o Radničkom iz Niša, koji juri plasman u Evropu.
– Radnički je ekipa koja ume da bude neprijatna, ali sa kojom smo umeli da izađemo na kraj. Vidim da su posebno motivisani, što i treba da bude protiv Partizana, ali niko ne sme da bide motivisaniji od nas. Biće prava derbi utakmica i trebalo bi da bude pun stadion, spektakl i toga svi moraju da budu svesni. Kao i da isključivo igrači treba da budu u centru pažnje, a ne neko drugi.
Marko Nikolić je govorio i o suspenziji koju je zaradio ili nije protiv Voždovca u prethodnom kolu.
– Odluku o tome nisam i dobio, nisam suspendovan jednom utakmicom, kao što se provlači po medijima, već samo kažnjen. Do mene još ništa nije stiglo oficijalno, tako da se spremam kao da ću voditi utakmicu, ali smo spremni i za drugu varijantu i ništa nas neće poremetiti u pripremi utakmice. Budite sigurni da neću dozvoliti na bilo koji način da neko ugrozi Partizan – jasan je bio Nikolić.
Trener Partizana je istakao da poštaru nikada ne otvara vrata, tako bi i suspenzija mogla da bude vraćena.
– Poštaru inače nikada ne otvaram vrata, ali niko od nas u klubu nije dobio taj dopis.
Jedno je jasno, ko god bude na klupi u Nišu, Partizan ide na pobedu, jer drugačije ne zna.
– Moram da dam ozbiljnu napomenu – Partizan ne zna da igra na nerešeno, ne funkcionišemo tako. U prilog tome govori i serija u kojoj se nalazimo. Do sada smo 10 meseci mogli da izdržavamo pritisak, možemo i sada.
Pritisak je ogroman…
– Možda su se navijači sa razlogom uplašili drugih radnji, ali tu očekujem da će mediji odraditi veliki posao, jer će svi ostali akteri osim 22 igrača biti pod velikom lupom javnosti.
Mnogo se prašine diglo i oko deligiranja sudija, a Marko Nikolić to nije želo da komentariše.
– O delegiranju je toliko receno prethodnih dana, da ja nemam šta da dodam, sve što bih rekao bilo bi suvišno – rekao je Nikolić i dodao:
– Ne brinem zbog igre, jer imamo kvalitet, zato i trajemo 10 meseci.
Strateg lidera Superlige Srbije nije želeo da otkrije javnosti ko će u poslednjoj liniji zameniti suspendovanog Bojana Ostojića.
– Štopera će umesto Ostojića igrati Lazar Ćirković ili Marko Jevtović, nema puno opcija, ali vam neću otkriti ko će to biti. Everton će teško biti spreman, ali ćemo posle današnjeg treninga imati više informacija.
Na kraju je usledio poziv na poštenje i smirivanje strasti u srpskom fudbalu.
– Utakmica bi morala da bude normalna, ako je ostalo imalo pameti, poštenja i pre svega zdravog razuma u nasem fudbalu. Ako tako ne bude, sve ovo bi izgubilo smisao – zaključio je Nikolić.
Iz Humske za HotSport – Stefan Smuđa.
The post MARKO NIKOLIĆ: Suspenziju nisam dobio, poštaru ne otvaram vrata, ali neću ugroziti Partizan! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić o kazni: Ništa nisam dobio, ne otvaram vrata poštaru

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2017

"Spreman kao da ću i da vodim utakmicu, a spreman sam i za drugu opciju. Imam veliko poverenje u svoje saradnike", kaže strateg Parnog valjka..Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da on nikakvu odluku o svom izostanku sa utakmice sa Radničkim iz Niša nije dobio, ali čak i ukoliko ona stigne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Trener Ivanjičana potvrdio - Ova trojica igrača sigurno ne igraju protiv Zvezde

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2017

Ekipa Javor Matisa neće moći da nastupi u kompletnom sastavu protiv aktuelnog šampiona. Pod znakom pitanja i iskusni Milović....Uz utakmicu u Nišu, između Radničkog i Partizana, i duel u Ivanjici će sutra privući najveću pažnju fudbalske javnosti u Srbiji...Ekipa Javor Matisa će u sredu od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.