Lazović zove Delije u Arenu: Dođite da za rođendan napravimo spektakl

Izvor: Sportal.rs, 03.Mar.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović zove Delije u Arenu: Dođite da za rođendan napravimo spektakl

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak igraju u Kombank areni od 20.45 meč Evrolige protiv aktuelnih šampiona, ekipe Makabija.

Na konferenciji za medije pred meč devetog kola E grupe Top 16 faze Evrolige trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da će u nastavku elitnog takmičenja Zvezda igrati svim srcem za svoje navijače zbog vernosti koju su pokazali u ovoj sezoni. Zvezdin strateg pozvao je navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i svojom brojnošću uveličaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << spektakl.

Jedan od onih koji će uživo pratiti meč Crvene zvezde i Makabija je i fudbaler crveno-belih Darko Lazović, dvostruki strelac za Zvezdu u nedavnom trijumfu nad Jagodinom.

- Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su izvanredne rezultate u dosadašnjem delu sezone, samim tim što su prvi u ABA ligi i što su Evroligi obezbedili plasman u Top 16 fazu posle toliko godina – kaže Lazović i dodaje:

- Jako volim da gledam košarku, kad god imam priliku dođem da pogledam neku Zvezdinu utakmicu. Tako će biti i ovog puta protiv Makabija i zato pozivam Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i da podrže košarkaše. Mislim da su svojim igrama zaslužili da protiv ekipe kakva je Makabi, aktuelni šampion Evrope, Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Razlog više je što se obeležava i 70 godina od osnivanja kluba. Nadam se punoj dvorani i pravom spektaklu – zaključio je Lazović.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.