Lalatoviću uslovna i 200.000 dinara, postupak protiv Terzića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2014, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatoviću uslovna i 200.000 dinara, postupak protiv Terzića

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović kažnjen je sa 200 hiljada dinara i uslovno sa tri utakmice zabrane vođenje utakmice, zbog nesportskog ponašanja i crvenog kartona na utakmici sa Napretkom.

Nesportsko ponašanje u Kruševcu: Zvezdan Terzić i Nenad Lalatović

 

Kako se navodi u saopštenju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, pokrenut je postupak protiv vršioca >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dužnosti generalnog sekretara Zvezde Zvezdana Terzića zbog neovlašćenog ulaska u sudijsku svlačionicu posle utakmice u Kruševcu.

 

VIDEO: Lalatović "pocrveneo"

 

Komisija je zatražila pisane izjave od Napretka i Zvezde zbog unošenja pirotehnike na stadion, a od crveno-belih i dodatna izjava zbog sukoba navijača sa žandarmerijom.

 

Utakmica između Napretka i Zvezde u petom kolu Super lige Srbije, odigrana u subotu u Kruševcu, završena je nerešeno bez golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatoviću uslovna i kazna od 200.000 dinara, postupak protiv Terzića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2014

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović kažnjen je sa 200 hiljada dinara i uslovno sa tri utakmice zabrane vođenje utakmice, zbog nesportskog ponašanja i crvenog kartona na utakmici sa Napretkom...Kako se navodi u saopštenju Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, pokrenut je postupak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.