Remi Vojvodine i Bokelja u Petrovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Vojvodine i Bokelja u Petrovcu

Fudbaleri Vojvodine odigrali su danas nerešeno 1:1 sa ekipom Bokelja iz Kotora u utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Strelac za Bokelj bio je Đenić u 4. minutu, dok je izjednačenje Novosađanima doneo Meleg samo 60 sekundi kasnije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Bokelj: Mijatović - Mladenović, Bogdanović, Zlatičanin, Ognjanović - Tomić, M. Todorović, Đenić, Vučinić - Macanović, Pepić.

Vojvodina: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << M. Kordić – Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić – Jovančić, N. Kovačević – Malbašić, Meleg, Babić – Trujić.

Meč u Petrovcu posmatralo je oko 1.500 gledalaca, među kojima su i oko 70 navijača Vojvodine.

Tok meča:

4. minut: GOOOL - Bokelj je poveo sa 1:0 posle prvog pravog napada na meču. Posle centaršuta sa desne strane, najviši u skoku u šesnaestercu Vojvodine bio je Dejan Đenić i glavom prosledio loptu u mrežu Vojvodine.

5. minut: GOOOL -  Vojvodina je izjednačila već u sledećem napadu! Posle greške štopera Bokelja Mirka Todorovića, Meleg je sjajno reagovao i lob udarcem sa oko 20 metara prevario golmana Mijatovića.

11. minut: Bokelj je ponovo pripretio. Ovoga puta, Pepić je šutirao sa desetak metara iskosa sa desne strane, ali je lopta otišla iznad prečke gola Kordića.

Nakon burnog početka utakmice, usledio je period mirne igre, bez šansi na obe strane terena.

40. minut: Voša je imala sjajnu priliku da dođe do vođstva. Posle lepog duplog pasa na desnoj strani između Miletića i Malbašića, desni bek crveno-belih je uputio oštar pas po zemlji na prvu stativu, a tamo se našao Babić i šutirao iz prve, ali zamalo iznad prečke gola Kotorana.

49. minut: Vojvodina je propustila novu odličnu priliku da dođe do prednosti. Nikola Trujić je došao do jedne lopte ispred šesnaesterca domaćina, sjajno se oslobodio svog čuvara i poslao loptu iza leđa golmana Mijatovića, ali je ona otišla nekoliko centimetara pored stative. Zbog protesta na jednu sudijinu odluku, žuti karton u ekipi Bokelja dobio je kapiten Dejan Ognjanović.

54. minut: Bokelj je uzvratio preko Macanovića. Posle centaršuta sa desne strane, fudbaler domaćih je pokušao glavom da se upiše u strelce, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored leve stative.

57. minut: Vojvodina je imala još jedan dobar napad. Sada je Nikola Antić šutirao sa oko 15 metara iskosa sa leve strane, ali pravo u golmana Mijatovića.

60. minut: Izvršena je dvostruka izmena u ekipi Vojvodine: umesto Nikole Kovačevića, na terenu je Dušan Mićić, a umesto Dušana Jovančića, u igri je Aleksandar Paločević.

62. minut: Bokelj je imao dobru šansu da ponovo povede. Posle centaršuta sa desne strane, opet je Dejan Đenić dobro skočio i uputio udarac glavom sa oko tri metra, ali je Kordić dobro intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

64. minut: Sada je Vojvodina imala dobar napad. Mićić je idealno uposlio Malbašića na desnoj strani, ovaj odigrao odličan pas u sredinu, a na loptu je natrčao Trujić, ali je sa desetak metara iz prve loše zahvatio loptu i praktično je dodao golmanu Mijatoviću.

66. minut: Izvršena je prva izmena i u timu Bokelja. Umesto Danila Tomića, u igri je Dejan Kotorac.

67. minut: Posle kornera sa desne strane koji je izveo Meleg, najviši u skoku bio je Kovačević, ali je glavom sa tri-četiri metra poslao loptu pravo u golmana Mijatovića.

71. minut: Izvršena je i poslednja izmena u Vojvodini: umesto Siniše Babića, na terenu je Nikola Ašćerić.

72. minut: Zbog prekršaja nad Dejanom Đenićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Darko Puškarić.

85. minut: Zbog pokušaja da simulira prekršaj za jedanaesterac, žuti karton u ekipi Bokelja dobio je Đenić. Odmah u sledećem napadu, Paločević je sjajno šutirao sa oko 25 metara, ali je pogodio prečku.

89. minut: Posle centaršuta sa leve strane, Macanović je šutirao iz prve sa 13-14 metara, ali je lopta otišla daleko od gola Vojvodine.

Revanš utakmica između Vojvodine i Bokelja igraće se narednog četvrtka u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.