Kuzmanović preuzeo nove boje (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović preuzeo nove boje (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug

Srpski fudbaler i član Bazela Zdravko Kuzmanović naredne sezone nastupaće u Malagi, potvrđeno je na zvaničnom sajtu španskog kluba.

Kuzmanović u Malagu stiže kao pozajmljeni igrač Bazela uz opciju kupovine na kraju sezone.

Srpski vezista karijeru je započeo u Bazelu, a nastupao je i za Fiorentinu, Štutgart i Inter, pre nego što se u junu 2015. vratio u Bazel, a prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Udinezeu.

Kuzmanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prošao mlađe kategorije švajcarske reprezentacije, ali se ipak odlučio da nastupa za Srbiju za koju je upisao 50 nastupa uz šest golova.

A photo posted by Malagacf (@malagacf) on Jun 30, 2016 at 6:14am PDT



(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmanović u rodnom gradu Pabla Pikasa

Izvor: Mondo, 30.Jun.2016

Nekadašnji reprezentativac Srbije se sa severa Italije seli na jug Španije. U rodni grad čuvenog Pabla Pikasa....Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa..Švajcarska, Italija, Nemačka, Italija, Švajcarska, Italija, pa Španija!..Srpski fudbaler i član Bazela Zdravko Kuzmanović naredne sezone...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.