Kraj priprema za Stefana Birčevića

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jul.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj priprema za Stefana Birčevića

Niz pehova sa kojima se susreće reprezentacija Srbije je nastavljen. Orlovi su ostali i bez Stefana Birčevića, koji će zbog povrede morati da pauzira oko od dva meseca.
(FOTO: I. Milutinović)
Krilni centar Radničkog se požalio na bol u stopalu, a na pregledima u Ljubljani utvrđeno je da je slomio metatarzalnu kost. Po prvim procenama lekara oporavak će trajati između šest i deset nedelja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Birčević pauzira dva meseca zbog povrede

Izvor: KGsport.info, 26.Jul.2013

Krilni centar Radničkog, koji se trenutno nalazi na pripremama sa seonirskom reprezentacijom Srbije, po svemu sudeći moraće da pauzira naredna dva meseca.. Birčević se, kako prenosi „Žurnal“, požalio na bol u stopalu, nakon čega su dodatni pregledi pokazali da se radi o prelomu metatarzalne...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.