Birčević pauzira dva meseca zbog povrede

Izvor: KGsport.info, 26.Jul.2013, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birčević pauzira dva meseca zbog povrede

Krilni centar Radničkog, koji se trenutno nalazi na pripremama sa seonirskom reprezentacijom Srbije, po svemu sudeći moraće da pauzira naredna dva meseca.
Birčević se, kako prenosi „Žurnal“, požalio na bol u stopalu, nakon čega su dodatni pregledi pokazali da se radi o prelomu metatarzalne kosti, pa će popularni Birča morati da pauzira između šest i deset nedelja.
Ovo je veliki maler za sjajnog košarkaša Radničkog, ali i za reprezentaciju Srbije, pošto Birčević neće moći da pomogne državnom timu na EP u Sloveniji, koje počinje u septembru.

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Novi peh za Dudu Ivkovića

Izvor: B92, 26.Jul.2013

Selektora Dušana Ivkovića i košarkašku reprezentaciju Srbije zadesio je još jedan peh...Krilni centar Radničkog Stefan Birčević će zbog povrede stopala morati da napusti pripreme Srbije za šampionat Evrope...Pozicija krilnog centra upravo je bila i najosetljivija u našem timu nakon što su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.