Kovačević: Ko još razmišlja o remiju?! (SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Okt.2011, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Ko još razmišlja o remiju?! (SASTAVI)

Ispit u Užicu mora da se položi! U suprotnom Crvenoj zvezdi se ne piše dobro, jer bi svaki rezultat osim pobede, uz još jednu lošu igru, predstavljao snažan udarac.
Kapiten Nenad Kovačević smatra da duel sa jednom od najboljih ekipa ove sezone, jedinom koja je do sada savladala šampiona i lidera, predstavlja najbolju moguću proveru u kakvom su, zaista, stanju crveno–beli. Da li je brukanje protiv Banata prolaznog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << karaktera ili samo jedna u nizu utakmica koje ukazuju da u Zvezdinom orkestru nešto ne štima...

Užičani se respektuju, ali se na drugi rezultat osim pobede ne pomišlja nijednog trenutka:
Ko još razmišlja o remiju ili ne daj Bože porazu?! U Zvezdi je to nezamislivo... Naravno da idemo sa namerom da osvojimo sva tri boda. Sloboda ima jak sastav, dokazala je to u proteklim kolima, poznajem neke igrače, većinu ne, neće biti lako, ali zna se šta moramo da uradimo. Da nastavimo da pobeđujemo. Pobeda bi sigurno zalečila ranu.
Duel sa Slobodom je prvi u nizu nekoliko teških do kraja jeseni, u kojima se možda i mnogo toga rešava kad je cela sezona u pitanju. Brazilac Kadu neće igrati ni u Užicu! Najbolji igrači Crvene zvezde ove sezone još oseća posledice povrede iz duela sa Novim Pazarom, pa nije u najužoj konkurenciji za tim protiv Slobode.
Za razliku od njega Milan Vilotić je u subotu trenirao, tako da će se naći u kombinaciji za tim. Zbog toga vlada dilema ko će igrati na mestu štopera uz Li Adija, Vilotić ili Ćosić?
Bajković je siguran na golu, na bekovskim pozicijama bi trebalo da se nađu Mikić i Reljić, u veznom redu Kovačević, Evandro i Dimitrijević, dok će u napadu biti najverovatnije Lazović, Kaluđerović i Borha.



Sloboda PS: Znamo protiv najjačih!
Imala je Sloboda Point težak raspored u prvoj polovini jesenjeg dela sezone. Ređale su se teške utakmice kraj Đetinje, neizvesna gostovanja, i da nije bilo neplaniranog poraza od BSK–a kod kuće, moglo bi se reći da je rezultat izvanredan.

Neprijatno je Užičanima da pogledaju statistiku dosadašnja četiri prvenstvena susreta sa Crvenom zvezdom, koja ima maksimalan učinak uz gol–razliku 13:1. I danas Beograđani važe za izrazitog favorita, ali utisak je da ovaj tim Slobode Point ima pravo da očekuje više od prethodnih generacija.
Dobro znamo kakav je trenutni odnos snaga u našem fudbalu. Zvezda je, uz Partizan, neprikosnovena u Srbiji, takvoj ekipi priznajemo ulogu favorita. U prednosti su po svemu, ali naši dosadašnji rezultati potvrđuju da nas favoriti nisu previše impresionirali. Nismo gledali ko je protivnik, već smo insistirali na našoj igri i zato smo treći na tabeli. Verujem da ćemo se danas i mi nešto pitati – poručuje Njegoš Goločevac, ključni fudbaler Slobode Point na sredini terena, strelac protiv Smedereva pre nekoliko dana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Kovačević: Ko još razmišlja o remiju?! (SАSTАVI)

Izvor: Utakmica.rs, 30.Okt.2011

Ispit u Užicu mora da se položi! U suprotnom Crvenoj zvezdi se ne piše dobro, jer bi svaki rezultat osim pobede, uz još jednu lošu igru, predstavljao snažan udarac. Kapiten Nenad Kovačević smatra da duel sa jednom od najboljih ekipa ove sezone,...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.