Koncentrisano i motivisano protiv Radničkog

Izvor: Beta, 10.Maj.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncentrisano i motivisano protiv Radničkog

BEOGRAD, 10. maja 2014. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujosević rekao je u subotu da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Radničkog u Superligi Srbije mora odigrati motivisano i koncentrisano.

"Bez obzira što smo ih triput pobedjivali ove sezone, uvek je teško i biće još teže. Bitno nam je da sprečimo njihov šut sa distance i brze kontre, a da iskoristimo našu visinsku prednost", rekao je Vujošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << novinarima u Hali Pionir.

Partizan će u nedelju od 21.00 u Hali Pionir dočekati Radnički iz Kragujevca u utakmici 8. kola Superlige Srbije.

"Radnički je kvalitetan i ambiciozan protivnik. Cilj im je da se i naredne sezone takmiče u Jadranskoj ligi, a pritom da izbegnu plaćanje od 150.000 evra. Njima je to jako bitno, pa im je tako svaki meč izuzetno zančajan, samim tim i ovaj", kazao je Vujošević.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUJOŠEVIĆ: Koncentrisano i motivisano protiv Radničkog

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014

Igraju brzo i sa dosta šuta za tri poena i to sa pozicija četiri i pet. S druge strane, igraju sa nižom postavom, ponekad sa kombinovanim odbranam, rekao je trener crno-belih..BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujosević rekao je danas da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Radničkog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.