Ko o čemu, Barsa o Realu... (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko o čemu, Barsa o Realu... (video)

Večiti rivali ne mogu jedni bez drugih, čak i u vreme dokolice.

Fudbaleri Barselone su dobili tri dana slobodno kako bi proslavili titulu u Primeri.

obzirom da su već obezbedili titulu u domaćem prvenstvu, Katalonci imaju jedinstvenu priliku da postanu prvi tim koji će osvojiti triplu krunu, ukoliko pobede Atletik Bilbao i Juventus u dva finala koja ih očekuju u naredne dve subote.

Dok se opuštaju i lagano pripremaju za poslednje izazove u sezoni, fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselone su u ponedeljak bili na gala večeri kako bi proslavili uspeh u prvenstvu i kako bi se oprostili od legendarnog Ćavija.

Bez direktora i funkcionera, fudbaleri su sami uživali u restoranu, u kome je njihov svaki korak pomno ispraćen.

Zainteresovana javnost je došla do informacije da je jedna od glavnih tema večeri bio - Real Madrid, konkretno karlo Anćeloti i njegov otkaz.

Naravno, španski mediji su naši i video zapis:

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.