Ko može kao Lionel Mesi?

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko može kao Lionel Mesi?

Lionel Mesi je uputio izazov! Samo, ko je dovoljno hrabar da ga uopšte prihvati...
Razne igrice u kojima je cilj pogađanje lopte prečkom su standard u fudbalskom folkloru. Lionel Mesi je samo to podigao na svoj, dakle apsolutno neverovatan nivo.

Najbolji fudbaler sveta je pogodio prečku direktno iz kornera. Zvezda Barselone tvrdi - >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a koliko bi samo bilo neozbiljno sumnjati u njega - da je ovo uspeo iz prvog pokušaja.
Video-snimak je nastao u saradnji sa Adidasom i pušten je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Lionela Mesija (Tviter još uvek nema).
Koliko njih će uspeti da ponove ovo?

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

(VIDEO) MOŽETE LI VI: Mesi kaže da je ovo uradio iz prvog pokušaja

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 12:17

Najbolji fudbaler sveta as Barselone Argentinac Lionel Mesi je pogodio prečku direktno iz kornera...Zvezda Barselone tvrdi da je ovo uspeo iz prvog pokušaja...Snimak je pušten je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Lionela Mesija...Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.