Klop: U finalu želimo da učinimo sve za ovaj divan klub

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: ''U finalu želimo da učinimo sve za ovaj divan klub''

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da će njegovi fudbaleri u finalu Lige Evropa protiv Sevilje gledati da "iskoriste priliku" i osvoje trofej.

Fudbaleri Liverpula plasirali su se sinoć u finale Lige Evropa pošto su na svom terenu u revanš utakmici pobedili Viljareal sa 3:0.

"Kada odigrate utakmica kakvu smo mi odigrali u revanšu protiv Viljareala, onda jednostavno želite da učiniti sve, a to ćemo mi pokušati u finalu. Pokušaćemo sve u finalu da učinimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za ovaj divan klub", rekao je Klop posle plasmana u finale Lige Evrope.

Liverpul je na svom Enfildu poveo u sedmom minutu autogolom kapitena Viljareala Bruna Sorijana, vodjstvo je duplirao Danijel Staridž u 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Adam Lalana u 81. minutu.

"Sjajno veče i briljantna igra moje ekipe. Prvih pola sata bilo je mnogo emocija. Izgubili smo strpljenje u poslednjih 15 minuta prvog dela. U drugom poluvremenu plan je bio da nastavimo sa strastvenim fudbalom, ali s tim da više koristimo mozak i na kraju završilo se sjajno
", rekao je Klop.

Finale Lige Evrope na programu je 18. maja u Bazelu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.