Katić: Bez kalkulacija u Zagrebu

Izvor: B92, 29.Mar.2014, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katić: Bez kalkulacija u Zagrebu

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Raško Katić izjavio je da će crveno-beli motivisano pristupiti utakmici protiv Cibone u Zagrebu.

"Crveno-beli" su već pre nekoliko kola obezbedila prvo mesto u regularnom delu takmičenja i učešće na završnom turniru Jadranske lige.

"Utakmica sa Cibonom dolazi u nezgodnom trenutku. To je poslednji meč u ligaškom delu takmičenja i za nas nema rezultatski značaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer smo već obezbedili prvu poziciju. Ipak, meč je značajan za koeficijent za Srbiju i pokušaćemo da odigramo još jednu dobru utakmicu. Želimo da završimo ligu bez kalkulacija, kako smo igrali do sada i idemo i u ovoj utakmici na pobedu", rekao je Katić.

Eventualnom pobedom u Zagrebu izabranici Dejana Radonjića dobili bi upravo Cibonu za protivnika u polufinalu fajnal-fora.

"Ne bavimo se kalkulacijama. Mi pred svaku utakmicu razmišljamo samo da odigramo najbolje što možemo i ispunimo zacrtane ciljeve. Od početka sezone te ciljeve smo uglavnom i uspevali da ostvarimo, sledeći i ujedino najveći je da uđemo u Evroligu sledeće godine. Pokušaćemo da trijumfujemo u Zagrebu kako bismo ligu završili sa što više pobeda", naveo je Katić.

On je dodao da bi voleo da protivnik Zvezde u polufinalu bude Cibona, jer bi na taj način došli u situaciju da Srbija i sledeće sezone ima dva predstavnika u Evroligi.

Utakmica između Cibone i Crvene zvezde Telekom igra se u nedelju od 16 sati u Draženovom domu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katić: U Zagreb po pobedu!

Izvor: RTS, 29.Mar.2014

Utakmica sa Cibonom za nas nema rezultatski značaj jer smo već obezbedili prvu poziciju, ali meč je značajan za koeficijent za Srbiju pa ćemo pokušaćati da pružimo još jednu dobru partiju, rekao je Raško Katić...Košarkaš Crvene zvezde Raško Katić izjavio je da će crveno-beli motivisano...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.