Kakva uvertira u vreli derbi Portugalije! Navijači Benfike doveli atmosferu do tačke ključanja (VIDEO i FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva uvertira u vreli derbi Portugalije! Navijači Benfike doveli atmosferu do tačke ključanja (VIDEO i FOTO)

Pristalice lisabonskih Orlova čekaju titulu...

Poznati su navijači Benfike kao jedni od najvernijih na svetu, a u trenutku kada se u paklenom derbiju sa Portom na velelepnom Lužu odlučuje pitanje šampiona, lisabonski Orlovi dobili su podršku kakva se retko viđa! Zmajeva sa Dragaoa dočekala je uzavrela atmosfera i oko 65.000 duša, koje su Luž ofarbale u crveno-belu boju!

Prema informacijama koje stižu sa krajnjeg zapada Evrope, u pitanju je jedna od najlepših >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koreografija ikada viđenih u Portugaliji. U ovom trenutku Benfika ima 76, a Porto tri boda manje... Sudeći prema nezapamćenom ambijentu u domu vladajućeg šampiona, čeka nas derbi koji će se pamtiti! Neka tako i bude...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.