Od Patrolnih šapa do predstave o Lepoj Breni - majski program Doma Vojske u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2024, 14:47

Od "Patrolnih šapa" do predstave o Lepoj Breni - majski program Doma Vojske u Nišu

Dečija predstava Patrolne šape, sa dobro poznatim likovima iz istoimenog crtaća, biće odigrana 11. maja od 12 sati u niškom Domu Vojske. Tri dana kasnije od 20 sati publika će moći da pogleda i muzičko-plesno-dramski spektakl Lepa Brena Project, o raspadu bivše Jugoslavije, sudbinama građana i popularnosti pevačice. Na programu je u maju još sedam predstava. Cene ulaznica kreću se od 500 do 1.400 dinara.
Jedan od najpopularnijih crtaća među mališanima poslednjih godina pretočen je u pozorišni komad. U njemu se opet pojavljuju Čejs, Maršal, Rajder, devojčica Brankica Brbljivica, kao i radnici ribarnice i poslastičarnice, koji greškom dospevaju u centar zbivanja.
Predstava je interaktivna,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.