Kad nema Ronalda i Benzeme, spasilac je Kros! Zidan eksperimentisao, Real jedva slomio Seltu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2016, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad nema Ronalda i Benzeme, spasilac je Kros! Zidan eksperimentisao, Real jedva slomio Seltu (VIDEO)

Madriđani teškom mukom izbegli kiks

Real je na otvaranju Primere izrešetao Sosijedad u San Sebastijanu, ali u prvom meču sezone na domaćem terenu se žestoko namučio da dođe do pobede. Očigledno da će Selta i ove sezone biti bitan faktor u španskom fudbalu s obzirom da je večeras bila na pragu boda u Madridu protiv šampiona Evrope. Ipak, Toni Kros je spasao Kraljeviće golom za pobedu desetak minuta pre kraja - 2:1.

Sjajna Selta je bila nadomak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iznenađenja. Malo joj je nedostajalo… Bez Ronalda i Benzeme u prvih 11, nije to Real koji predstavlja strah i trepet, i Selta je osetila sviju šansu. Modrić je pogodio pečku na početku meča, ali niko nije mogao da pretpostavi koliko će Real kasnije žaliti za tom šansom.

Selta je ravnopravno parirala Kraljevićima, čiji ofanzivni triling Morata - Asensio - Bejl nije uspevao da nadoknadi odsustvo Ronalda i Benzeme. Ovim izborom startera, Zidan je pokazao i da je Hames Rodrigez na izlaznim vratima kluba.

Sat vremena se Real mučio da skrši otpor Selte i na kraju je uspeo. Bejl je prošao po levoj strani, idealno poslužio Asensija koji je promašio zicer, ali je Morata naleteo na odbijenu loptu i otpadak pretvorio u gol. Na najlepši način je obeležio povratak na Bernabeu.

Međutim, taj gol nije slomio i Seltin duh. Oreljana je divnim udarcem sa ivice kaznenog prostora u 67. minutu doneo izjendčanje i počela je panika u Madridu. Zidan je uveo Rodrigeza, Vaskeza i senzaciju sa pripremnog perioda Marijana Dijaza.

Bejl je propustio dobru priliku, a muke Madriđana je prekratio Toni Kros u 80. minutu. Radoja je zakasnio da pokrije Nemca koji je doktorskim udarcem po zemlji sa 20 metara naciljao sam ugao Seltinog gola i doneo tri boda Kraljevskom klubu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.