Jokić je najveći talenat kog sam video u životu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić je najveći talenat kog sam video u životu

"Od prvog dana sam bio šokiran Nikolom", kaže Španac Huančo Ernangomez

Nikola Jokić je protekle sezone zadivio ceo svet. Svi koji su ga gledali rekli su "ovaj mali je ozbiljan igrač", a zamislite koliko su zadivljeni tek Nikolini saigrači.

Huančo Ernangomez je jedan od onih koji su mogli da se uvere koliko je Nikola dobar, a Španac kaže da je naš košarkaš najtalentovaniji igrač kog je video u životu.

"Od prvog dana sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio šokiran Nikolom Jokićem. Iskreno - on je najveći talenat kog sam video u životu. Kada napreduje fizički i postane spremniji za celu NBA sezonu, biće jako, jako dobar. On je naš igrač franšize. Može da ubaci 20 poena i uhvati 20 skokova, šutiraće trojke, podeliće 12–15 asistencija. Kada napad ide preko njega, kada je raspoložen i ima svoj dan, naš tim ima veoma dobre šanse za pobedu. Zaista nam je potreban u sledećoj sezoni", rekao je Španac, a prenosi Denverstiffs.com.

Ovo nije prvi put da Ernangomez hvali Jokića, učinio je to i u februaru kada je davao intervju za Marku.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.