Jelena uspešna i u dublu

Izvor: RTS, 31.Avg.2011, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena uspešna i u dublu

Jelena Janković i Liga Dekmeijere iz Letonije plasirale su se u drugo kolo dubla Otvorenog prvenstva SAD, pošto su sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2) pobedile Čai Jung Čuang sa Tajvana i Olgu Govortsovu iz Belorusije.

Jankovićeva i Dekmeijere će se u narednom kolu sastati sa Amerikankama Džesikom Pekilom i Tejlor Taunsend.

Jelena Janković će se takmičiti i u drugom kolu pojedinačne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << konkurencije Ju-Es opena, protiv Jelene Dokić, pošto je juče sa 6:2 i 6:0 bila bolja od domaće takmičarke Alison Riske.

Jovanovska i Amerikanka Varvara Lepčenko posle 22 sata igraju protiv češkog para Andrea Hlavačkova/Lusi Hradecka.

Ivanovićeva i Zimonjić startuju u konkurenciji mešovitih dublova, a njihovi protivnici u noći između srede i četvrtka su Poljak Marijuš Firstenberg i Jung Jan Čen iz Kineskog Tajpeha.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelenin dubl u drugom kolu, sledi meč sa Dokićevom

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Avg.2011

Jelena Janković i Liga Dekmeijere iz Letonije plasirale su se u drugo kolo dubla Otvorenog prvenstva SAD, pošto su sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2) pobedile Čai Jung Čuang sa Tajvana i Olgu Govorcovu iz Belorusije. . Jankovićeva i Dekmeijere će se u narednom kolu sastati sa Amerikankama Džesikom Pekilom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bojana poražena i u dublu

Izvor: RTS, 01.Sep.2011, 03:32

Naša teniserka Bojana Jovanovski, posle poraza u singlu, doživela je neuspeh i u takmičenju parova. Bojana je u paru sa Amerikankom Varvarom Lepčenko završila takmičenje u prvom kolu dublova porazom od češkog tandema Lusi Hradecka i Andera Hlavačkova 6:0, 7:5...Bojana je u prvom kolu Otvorenog...

Nastavak na RTS...

Jovanovski i Lepčenko eliminisane u dublu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2011

NJUJORK - Srpska teniserka Bojana Jovanovski i Amerikanka Varvara Lepčenko nisu uspjele da se plasiraju u drugo kolo u konkurenciji dublova na Otvorenom prvenstvu SAD pošto su kasno sinoć na startu takmičenja izgubile od češkog para Andrea Hlavačkova/Lusi Hradecka sa 2:0 u setovima - 6:0, 7:5.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.