Jelena režirala najveće iznenađenje, doduše neprijatno: Eliminisana na startu Vimbldona!

Izvor: Blic, 24.Jun.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena režirala najveće iznenađenje, doduše neprijatno: Eliminisana na startu Vimbldona!

Za najveće iznenađenje u prvom kolu Vimbldonu potrudila se Jelena Janković koja je, kao sedmi nosilac na turniru, eliminisana na startu takmičenja od Estonke Kaje Kanepi sa 6:3, 6:2.

Kanepi je u sva tri uvodna gema došla do 40:30, a onda realizovala priliku, tako da je nakon samo deset minuta igre bilo 3:0 za nju protiv Jelene. Kaja Kanepi je u prvom setu imala samo jednu brejk loptu, u drugom gemu, i uspela je da je iskoristi, dok Jankovićeva nije imala priliku za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oduzimanje servisa, tako da je estonska teniserka došla na korak od pobede (6:3).

Nije znala srpska teniserka da izađe iz vrtloga loših udaraca, a igra Estonke više se zasnivala na greškama protivnice nego na forhendu koji je njen zaštitni znak. Jelena je u prvom gemu drugog seta odmah izgubila svoj servis, tako da je sebe ponovo dovela u situaciju da juri prednost što joj je veoma teško padalo.

Imala je priliku Jankovićeva da se vrati u četvrtom gemu, ali je dodatno iznervirala propuštena šansa, pa je bukvalno prepustila Kanepi da lagano dođe do pobede, uz još jedan brejk, ali i velikog iznenađenja, jer je Jelena prvi nosilac među 20 koji je napustio takmičenje.

Kanepi će nastaviti takmičenje u drugom kolu gde je očekuje duel sa pobednicom duela Pliškova - ŠVedova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok - Jelena eliminisana na startu Vimbldona!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2014

Još jedan poraz srpskih predstavnica u prvom kolu Vimbldona, ali ovog puta veliko iznenađenje - za Jelenu Janković turnir je već završen, makar u singl konkurenciji..

Nastavak na Sportske.net...

Jelena režirala iznenađenje, doduše neprijatno: Ispala na startu Vimbldona!

Izvor: Blic, 24.Jun.2014

Za najveće iznenađenje u prvom kolu Vimbldonu potrudila se Jelena Janković koja je, kao sedmi nosilac na turniru, eliminisana na startu takmičenja od Estonke Kaje Kanepi sa 6:3, 6:2...Kanepi je u sva tri uvodna gema došla do 40:30, a onda realizovala priliku, tako da je nakon samo deset minuta igre...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.