Ibrahimović se oporavlja u Švedskoj

Izvor: B92, 10.Apr.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović se oporavlja u Švedskoj

Najbolji strelac Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović otputovao je u rodnu Švedsku, gde će nastaviti oporavak od povrede zadnje lože.

Jedan od najboljih svetskih napadača se povredio na prvoj utakmici četvrtinala Lige šampiona sa Čelsijem, zbog čega je propustio revanš na "Stamford Bridžu". Sveci' su u prvom meču slavili sa 3:1 u Parizu, ali su potom poraženi u Londonu sa 2:0, zbog čega su eliminisani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi rekao je radiju RMC da će Ibrahimović odsustvovati sa terena najmanje četiri nedelje. To znači da bi mogao da se pridruži ekipi najranije početkom maja.

Švedski reprezentativac, koji je ove sezone postigao za Parižane 40 golova u svim takmičenjima, propustiće i finale francuskog Liga kupa sa Olimpikom iz Liona 19. aprila.

Pari Sen Žermen šest kola pre kraja prvenstva ima 13 bodova prednosti nad drugoplasiranim Monakom. To znači da bi mogao da obezbedi drugu uzastopnu titulu već u nedelju ako pobedi Olimpik u Lionu, a Monako dan izgubi na gostovanju u Renu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ibrahimović se oporavlja u Švedskoj

Izvor: B92, 10.Apr.2014

Najbolji strelac Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović otputovao je u rodnu Švedsku, gde će nastaviti oporavak od povrede zadnje lože...Jedan od najboljih svetskih napadača se povredio na prvoj utakmici četvrtinala Lige šampiona sa Čelsijem, zbog čega je propustio revanš na "Stamford Bridžu"....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.