I Nole se družio sa decom sa Kosova

Izvor: B92, 16.Sep.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Nole se družio sa decom sa Kosova

Posle ostalih članova Dejvis kup tima Srbije, i Novak Đoković se družio sa decom sa Kosova koja borave u Beogradu u organizaciji kompanije NIS.

Prvi reket sveta u petak je deci ponovo izmamio osmehe na lica pošto su proveli su zajedničke trenutke u "Beogradskoj areni", a srpski as još jednom je dokazao da ga krasi veliko i humano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srce.

Prethodnog dana sa decom su se družili Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac, a predvodio ih je selektor Bogdan Obradović.

Deca sa Kosova će zahvaljujući kompaniji NIS u petak prisustvovati mečevima polufinala protiv Argentine.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanost na delu

Izvor: RTS, 16.Sep.2011

Novak se družio sa mališanima sa Kosova i Metohije na obostrano zadovoljstvo. Još jedan nezaboravan dan za decu iz naše južne pokrajine. Nakon što su se juče provodili sa Dejvis kup reprezentativcima Srbije, danas su pred sobom imali svog veliko idola Novaka Đokovića. ..Iznenađenjima za decu...

Nastavak na RTS...

TROICKI IZGUBIO OD NALBANDIJANA, ARGENTINA VODI 1:0

Izvor: Kurir, 16.Sep.2011

BEOGRAD - Čudo se nije desilo u provm meču polufinala Dejvis kupa između Srbije i Argentine. Viktor Troicki poražen je od Davida Nalbandijana s 3:1(6:4, 4:6, 6:2, 6:3), što je dovelo rerpezentaciju Argetine u vođstvo od 1:0...BEOGRAD - Čudo se nije desilo u provm meču polufinala Dejvis kupa između...

Nastavak na Kurir...

Nole i deca sa Kosova u Areni

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2011

Iznenađenjima za decu sa Kosova koja borave u Beogradu u organizaciji NIS-a nema kraja! Prvi reket sveta Novak Đoković u petak im je ponovo izmamio osmehe na lica.

Nastavak na Sportal.rs...

Obradović: Timski duh

Izvor: RTS, 17.Sep.2011, 00:17

Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je večeras da su timski duh i raspoloženje u našoj ekipi i dalje na izuzetno visokom nivou bez obzira na dva poraza od Argentine prvog dana polufinala Dejvis kupa..."Timski duh je naš najjači adut. Trenutni nepovoljan rezultat...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.