Hauard se vraća kući

Izvor: MVP.rs, 02.Jul.2016, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hauard se vraća kući

Snažni centar se dogovorio sa Hoksima.

Nakon sjajnih partija koje je pružao u dresu Orlanda, Dvajt Hauard (30, 211) je u poslednje četiri sezone prikazivao igru ispod nivoa koji se od njega očekivao. Prvi pik sa Drafta iz 2004. godine proveo je osam godina na Floridi, a potom je još igrao za Los Anđeles Lejkerse i Hjuston. Prethodne sezone u dresu Roketsa je nastupio na 71 meču i prosečno je beležio 13.7 poena i 11.8 skokova. Po završetku iste odlučio je da izađe >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << iz ugovora vrednog 23 miliona dolara u sezoni 2016/17.

Ispostavilo se da odluka snažnog centra nije bila loša. On je dogovorio trogodišnju saradnju sa Atlantom vrednu 70.5 miliona dolara. Na taj način se vratio u rodni grad, gde će imati šansu da svoju karijeru vrati na pravi put. Hauard je osam puta biran da učestvuje na Ol-staru, a pet puta je bio deo najbolje petorke u NBA ligi.

(foto: NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.