Hans Gruger se vraća treninzima

Izvor: B92, 10.Okt.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hans Gruger se vraća treninzima

Austrijski skijaš Hans Gruger u sredu će se naći na skijama prvi put od januara i teškog udesa koji je imao na treningu spusta u Kicbilu.

Vladajuće telo austrijskog skijanja u ponedeljak je objavilo da je 29-godišnji Gruger dobio dozvolu lekara da počne treninge u Zoldenu.

Gruger je imao težak pad 20. januara na legendarnoj stazi "Štrajf", posle kojeg je odmah prebačen u bolnicu, gde mu je izvršena četvoročasovna operacija na mozgu.

Posle te operacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gruger je proveo 11 dana u veštački izazvanoj komi, a u maju je objavio da želi da se vrati takmičenjima. Za sada nije poznato kada će Austrijanac to moći da uradi, a nova sezona u Svetskom kupu startuje 23. oktobra u Zeldenu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKIJANJE: Gruger počeo da trenira

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2011

Austrijanac Hans Gruger koji je pre devet meseci doživeo tešku povredu glave, zbog koje je bio podvrgnut operaciji na mozgu, vraća se u sredu treninzima, na glečeru Retenbah u Zeldenu.. . Gruger je 20. januara, tokom treninga u spustu na stazi u Kicbilu, doživeo tešku povredu glave.. Posle petočasovne...

Nastavak na Sportski Žurnal...

SKIJANJE: Oporavljeni Gruger opet na skijama

Izvor: Mondo, 10.Okt.2011

Austrijski skijaš Hans Gruger u sredu će ponovo stati na skije posle skoro devet meseci pauze i teškog pada koji je doživeo na treningu u Kicbilu.

Nastavak na Mondo...

Gruger ponovo na skijama

Izvor: Blic, 10.Okt.2011

Austrijski skijaš Hans Gruger u sredu će se vratiti na stazu posle skoro devet meseci pauze i teškog pada koji je doživeo na treningu u Kicbilu...Skijaški savez Austrije saopštio je da je 29-godišnji Gruger dobio dozvolu lekara da se pojavi na treningu u austrijskom Zeldenu...On je 20. januara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.