Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAVIJER PASTORE: Nisam Ronaldo ni Mesi

Fudbaler Pari Sen Žermena, Argentinac Havijer Pastore, izjavio je da nije igrač koji je poput Kristijana Ronalda ili Lea Mesija.
Naime, kreativni vezista PSŽ se na ovaj korak odlučio kako na svojevrstan način odgovorio legendarnom Eriku Kantoni
Legenda Francuske i Mančester junajteda je pre nekoliko dana  izjavio da veruje da je Havijer Pastore igrač koji po kvalitetima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << neodoljivo podseća na Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija.
Ipak, Argentinac smatra da je Kantona otišao predaleko.
- Kantona ima svoj viđenje i ja sam mu zahvalan ako zaista tako misli. Bilo kako bilo, ja ne delim njegovo mišljenje, uopšte ne želim da se upoređujem sa najboljim igračima na svetu – kaže Pastore i dodaje:
- Kantona ima specifičan ukus, on voli fudbal i malo drugačije igrače, ali bez obzira na sve, teško je bilo koga uporediti sa Ronaldom ili Mesijem – podvukao je Pastore.
hotsport.rs
The post HAVIJER PASTORE: Nisam Ronaldo ni Mesi appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PAPEN: Više niko nikad neće biti kao Mesi i Ronaldo

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2015

Nekadašnji dobitnik “Zlatne lopte”, legendarni i bivši francuski reprezentativac, Žan Pjer Papen, uveren je da se više neće roditi fudbaler koji će igrati na nivou Kristijana Ronalda i Lionela Mesija..Svaki fudbalski fan na svetu već desetak godina na spomen termina “najbolji fudbaler planete”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.