Gvardiola, stigao je Vidal, šta sad?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola, stigao je Vidal, šta sad?

Da li je ekipa Bajerna iz Minhena prenatrpana na sredini terena?

Bajern ima nekoliko sjajnih fudbalera na sredini terena, dolazak Artura Vidala mogao bi nekog od standardnih da prebaci na klupu za rezerve.

Veliki je broj kvalitetnih igrača koji mogu da igraju na poziciji zadnjeg veznog, pored Vidala tu su još Lam, Martinez, kao i Ćabi Alonso. Tijago Alkantara je takođe u konkurenciji.

Pep Gvardiola bi mogao da zaigra u formaciji sa ofanzivnim bekovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tada bi Vidal mogao zajedno sa Tijagom Alkantarom da bude na sredini terena, dok bi iza njih bio Ćabi Alonso.

Evo kako bi to izgledalo.

U formaciji 4-2-3-1 Vidal bi svoje mesto našao među dvojicom na sredini terena, verujemo da bi u tom slučaju činio par sa Ćabijem Alonsom.

Postoji mogućnost da u istoj taktici Vidal bude u trećoj liniji, ispred Lama i Alonsa, ali je to manje verovatno.

Kada bi Pep igrao 4-3-3, onda bi bilo mesta za Tijaga, Alonsa i Vidala na sredini terena, evo i nekih varijacija te formacije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.