Fudbaler ubijen u svlačionici? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler ubijen u svlačionici? (VIDEO)

Novi detalji u istrazi ubistva 25-godišnjeg Alberta Ebosea

Krajem avgusta je odjeknula užasna vest da je kamernuski fudbaler Albert Ebose preminuo od posledica povrede glave, nakon što je jedan navijač bacio tvrd predmera prema njemu na kraju utakmice alžirske lige.

Pre najnovijim informacijama, porodica je insistirala na daljoj istrazi, i utvrđeno je da je 25-godišnji fudbaler zapravo u svlačionici bio pretučen!

Na gornjem delu Ebosevog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tela nalaze se tragovi borbe, pošto je osim povrede glave imao i povredu ramena.

Ebose je bio najboji strelac alžirskog prvenstva, nastupao je za B tim kamerunske reprezentacije, a takođe je bio član U20 selekcije.

Podsetimo i da je alžirski klub Kabili suspendovan na dve godine iz svih afričkih takmičenja zbog smrti kamerunskog fudbalera.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.