Filipović: Demonstracija sile

Izvor: B92, 28.Jul.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Demonstracija sile

Vaterpolista Srbije Filip Filipović posvetio je titulu šampiona Evrope osvojenu u Mađarskoj narodu koji je stradao u poplavama.

Filipović je sa dva gola u poslednjoj četvrtini rešio pitanje pobednika finala EP u kojem je Srbija savladala Mađarsku 12:7.

"Ovo je ekipa bez obzira u kojem sastavu igra predstavlja Srbiju. Posvećujem titulu narodu, ljudima koji su ostali bez domova. Svim srvem smo želeli da učinimo", rekao je Filipović

Srbija je više nego dominantno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigla do pobede u finalu protiv domaćina koji je najbliži nadi da može da se vrati u igru bio krajem trećeg perioda kada je smanjio na 9:6.

"Imali smo dosta skeptika oko prvenstva posebno posle grupne faze. Nikada nismo posumnjali u neosporni kvalitet koji potvrđuje dugi niz godina. Disali smo kao jedan. Bila je to demonstracija sile. Ne pamtim da je neko u ovakvom meču tako savladao Mađare", rekao je Filipović.

Jedan od naših najboljih igrača pružio je veliku podršku selektoru Dejanu Saviću, ali se zahvalio i bivšem selektoru Dejanu Udovičiću.

"Čestitam i Dejanu Saviću, pružam mu punu podšrku kao i svi igrači. Ovo što on radi je najbolje i ako je bilo ko sumnjao video je kako to funkcioniše. U svakom trenutku preuzima odgovornost za loš rezultat. Čovek ogromnog srca i odnos koji imamo sa njim je takav da ni sam siguran da neko od trenera to ima. Hteo bih da čestitam rođendan Dejanu Udovičiću koji ima veliki udeo u ovome i sigurno je srećan zbog nas", dodao je Filipović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipović: Demonstracija sile!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2014

"Posvećujemo titulu narodu, ljudima koji su nedavno ostali bez domova", dodao je najbolji strelac našeg tima...Slavlje šampiona: Vaterpolisti Srbije.. ..Jedan od najboljih vaterpolista sveta Filip Filipović rekao je posle slavlja u finalu prvenstva Evrope da je u duelu velikana Srbija nadigrala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.