Dudaš trinaesti pred petu disciplinu

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dudaš trinaesti pred petu disciplinu

Srpski desetobojac Mihail Dudaš nalazi se na trinaestoj poziciji nakon četiri odrađene discipline, a uoči trke na 400 metara.

Dvanaestog dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru takmičenje je započeo srpski desetobojac Mihail Dudaš koji je do sada nastupio u četiri discipline.

Do sada su se desetobojci nadmetali u disciplinama sprint na 100 metara, skok u dalj, bacanje kugle i skok u vis, a Mihail Dudaš je nakon te četiri discipline na trinaestoj poziciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grupi A.

Srpski desetobojac imao je nešto slabiji rezultat u skoku u dalj pa je sa skokom od 7.29 metara zauzeo sedamnaestu poziciju. U trci na 100 metara Dudaš je bio dvanaesti sa vremenom 10.83 sekunde, dok je kuglu bacio do kote 14.23.

Disciplina skok u dalj bila je najberićetnija za Mihaila Dudaša pošto je srpski desetobojac zauzeo deseto mesto sa skokom 2.04.

U ukupnom skoku Mihail Dudaš zauzima trinaestu poziciju sa 3.364 bodova i ima manje od trista bodova zaostatka za vodećim Amerikancem Itonom Eštonom.

Naredna disciplina u kojoj će nastupiti Mihail Dudaš biće trka na 400 metara koja je na programu od 3 časa i 20 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.