DESETOBOJ: Dudaš 12. posle prvog kruga

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESETOBOJ: Dudaš 12. posle prvog kruga

Na trci na 100 metara osvojio 899 bodova

Srpski desetobojac Mihail Dudaš zauzeo je dvanaestu poziciju u generalnom plasmanu posle prve runde, pošto je osvojio 899 bodova na trci na 100 metara.

On je stazu u svojoj grupi istrčao za 10,83 sekunde i završio je na trećem mestu, sa deset desetinki zaostatka u odnosu na prvoplasiranog Nemca Rika Ferjmuta. Drugi je bio Ukrajinac Aleksej Kasjanov s vremenom 10,78.

Najbolji rezultat posle prvog kruga ostvario je Kanađanin Damijan Vorner, koji ima 1.023 boda.

Sledeća disciplina desetoboja je – skok u dalj.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dudaš 12. nakon trke na 100 metara

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2016

Srpski desetobojac Mihail Dudaš nalazi se na 12. mestu nakon trke na sto metara...Trka na sto metara je prva disciplina u desetoboju na Olimpijskim igrama, a Mihael Dudaš je u svojoj grupi zauzeo 3. mesto...Ipak, u ukupnom plasmanu je zauzeo 12. mesto i zgrabio 899 bodova što je sasvim solidno nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.