Dobre vesti: Srbin obradovao navijače Liverpula

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti: Srbin obradovao navijače Liverpula

Postojala je bojazan da bi Marko Grujić zbog povrede glave, tačnije potresa mozga, koji je zaradio u duelu sa Čelsijem mogao čak da propusti i start Premijer lige.

Međutim, srpski reprezentativac je objavom na Instagramu ohrabrio navijače Liverpula pošto je otkrio da oporavak ide vrlo dobro i da će za nekoliko dana ponovo biti na terenu.

- Nekoliko dana pauze, a onda povratak na teren. Hvala na porukama podrške - napisao je mladi vezista.

A photo posted >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << by Grujic Marko (@grujicmarko) on Jul 29, 2016 at 4:21pm PDT

Grujić je trenutno sa timom na turneji u SAD, a na prve dve utakmice u dresu Liverpula postigao je dva pogotka, protiv Flitvuda i protiv Hadersfilda, pa su pojedini navijači otišli toliko daleko da ga već sada porede sa ikonom kluba - Stivenom Džerardom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.