Đoković ranom zorom na antidoping kontroli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković "ranom zorom" na antidoping kontroli

MONTE KARLO -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je danas na svom Tviter profilu da ga je rano jutros probudila antidoping kontrola.

"Antidoping kontrola u osam ujutro. Leeeep početak dana", kratko je poručio prvi teniser sveta.

Đoković je zbog povrede leđa koju je zadobio na US Openu, a pogoršao na Dejvis kupu protiv Argentine, bio primoran da otkaže učešće na turnirima u Pekingu i Šangaju.

Prvo naredno takmičenje biće mu ATP turnir u Bazelu koji počinje 31. oktobra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆA ANTIDOPING KONTROLA UHVATILA NA SPAVANJU

Izvor: Kurir, 21.Okt.2011

MONTE KARLO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je na svom Tviter profilu da ga je rano jutros probudila antidoping kontrola..."Antidoping kontrola u osam ujutro. Leeeep početak dana", kratko je poručio prvi teniser sveta...Đoković je zbog povrede leđa koju je zadobio na US openu,...

Nastavak na Kurir...

Buđenje, antidoping kontrola

Izvor: RTS, 21.Okt.2011

Noleta probudila antidoping kontrola. Iako je povređen i trenutno ne igra ni na jednom turniru, naš as je obavezan na kontrolu ukoliko se to od njega zatraži. Tako je bilo jutros. ..Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je na svom Tviter profilu da ga je rano jutros probudila antidoping...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.