Đoković počinje napad na 30. Masters u karijeri!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković počinje napad na 30. Masters u karijeri!

Najbolji teniser Novak Đoković sveta startovaće u sredu US Open seriju na Rodžers kupu, šestom po redu Masters turniru u sezoni, koji će se od 25. do 31. jula odigrati u kanadskom gradu Torontu.

Novak je trostruki šampion Rodžers kupa (2007, 2011. i 2012.). Prošle godine je poražen >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u finalu od Endija Mareja rezultatom 4:6, 6:4, 3:6, tako da mu predstoji odbrana 600 ATP poena.

Međutim, ono što je važnije je to da će naš as pokušati da se domogne 30. Mastersa u karijeri. On je trenutno rekorder sa 29 mastersa i ima priliku da popravi skor.

Rival srpskog igrača u drugom kolu turnira biće Luksemburžanin Žil Miler (ATP #37) (ne pre 19 sati), protiv kojeg ima vođstvo od 2-0 u međusobnim duelima.

Projektovani rivali srpskog tenisera u daljem toku takmičenja su:

Treće kolo: Benoa Per (Francuska, 14)

Četvrtfinale: Tomaš Berdih (Češka, 5), Džon Izner (SAD, 9)

Polufinale: Miloš Raonić (Kanada, 4), David Gofan (Belgija, 7), Gael Monfis (Francuska, 10)

Foto: AP/Tanjug

U donjoj polovini žreba nalaze se Sten Vavrinka (Švajcarska, 2), Kei Nišikori (Japan, 3), Dominik Tim (Austrija, 6), Marin Čilić (Hrvatska, 8), Nik Kirios (Australija, 11)…, tako da je Noletov susret sa nekim od njih nemoguć pre finala.

Nole ima težak put ali ne i najteži, jer u na ovom truniru ne igraju Endi Mari, Rodžer Federer i Rafel Nadal.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Miler namučio Đokovića, Štjepanek protivnik u trećem kolu

Izvor: RTS, 27.Jul.2016

Novak Đoković savladao Žila Milera sa 2:0 (7:5, 7:6) u drugom kolu Rodžers kupa u Torontu. Protivnik u osmini finala je Radek Štjepanek, a meč se igra u četvrtak. . .Teže nego što je to bilo očekivano, Novak Đoković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.