Đoković planira da igra na Serbia openu

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković planira da igra na Serbia openu

Prvi teniser sveta Novak Đoković učestvovaće na Serbia openu ako bude zdrav, rekao je direktor turnira Goran Đoković.

On je istakao da očekuje da će najbolji teniser sveta igrati i dodao da su vrata turnira uvek otvorena za Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, koji ove godine nisu prijavili učešće.

"Srbija open >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je turnir koji je otvoren za sve srpske tenisere. Jankovi i Viktorovi timovi su odlučili da ove godine preskoče turnir, ali oni su uvek dobrodošli. Što se tiče Novaka, on je prijavljen i sve što mogu da kažem, je da se nadam da će igrati", rekao je Đoković Tanjugu.

Prema njegovim rečima, pripreme za turnir uveliko traju, za razliku od prethodnih godine biće napravljeno jedno pravo tenisko selo, a u saradnji sa muzičkom televizijom "MTV" biće organizovane prigodne žurke.

"Turnir je ove godine na programu nedelju dana kasnije i nadam se da će nas vreme poslužiti", dodao je Đoković.

Četvrti po redu "Srbija open" održaće se uz podršku Skupštine grada Beograda i sponzora "Telekom Srbija" i "Mercedes".

Osim Novaka Đokovića, na listi prijavljenih igrača su Pablo Anduhar (Španija), Andreas Sepi (Italija), Jarko Nijeminen (Finska), David Nalbandijan (Argentina), Lukaš Kubot (Poljska ) i drugi.

Srbija open održaće se od 30. aprila do 6. maja na terenima tensikog centra "Novak" na Dorćolu.

Povezane vesti: Teniski spektakl Serbia open: Zvezde uživo za samo 200 dinara!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERBIA OPEN: Najjači turnir do sada

Izvor: Mondo, 09.Apr.2012

"Očekujem da će četvrti po redu teniski turnir Serbia Open powered by Telekom Srbija biti najbolji do sada", istakao direktor turnira Goran Đoković.

Nastavak na Mondo...

Nole igra na Otvorenom prvenstvu Srbije

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2012

Direktor turnira Serbia Open Goran Đoković otkriva da će svetski broj 1 nastupiti u Beogradu ukoliko bude zdrav i spreman.

Nastavak na Sportske.net...

Novak planira da igra na Serbia Openu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012

Prvi teniser sveta Novak Đoković učestvovaće na Otvorenom prvenstvu Srbije ako bude zdrav, rekao je direktor turnira Goran Đoković...Ostali najbolji srpski teniseri, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić, neće nastupiti na turniru...Otvoreno prvenstvo Srbije igraće se od 30. aprila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.