Đere poražen od Felisijana Lopesa

Izvor: B92, 23.Sep.2013, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere poražen od Felisijana Lopesa

Mladi srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Bangkoku.

Đere je na startu izgubio od šestog nosioca, Španca Felisijana Lopeza, rezultatom 2:0 (6:3, 6:3).

Osamnaestogodišnjem Đereu ovo je bio debitantski nastup u glavnom žrebu nekog ATP turnira, a učestvovao je na poziv organizatora.

Na turniru u glavnom gradu Tajlanda Đere nastavlja takmičenje u konkurenciji dublova. On i domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniser Višaja Trongčaroenčajkul igraju u prvom kolu protiv nemačko-austrijskog para Kristofer Kas – Oliver Marah.

Turnir se igra za ukupan nagradni fond od 567.530 dolara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bangkok: Đere poražen od Lopeza

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2013

Mladi srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Bangkoku pošto je danas na startu izgubio od šestog nosioca, Španca Felisijana Lopeza, sa 2:0 u setovima – 6:3, 6:3.Osamnaestogodišnjem Đereu ovo je bio debitantski nastup u glavnom žrebu nekog ATP turnira, a...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.