Izvor: HotSport.rs, 02.Nov.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVEK MAČKA: Lopta je išla u gol, a onda je usledila volšebna reakcija srpskog golmana (VIDEO)

Iako je na poluvremenu duela između AGF i Esbjerga, gostujuća ekipa vodila sa 2:1, domaći su žestoko odgovorili i dobili sa 6:2.

Rezultat bi sigurno bio drugačiji da na golu AGF nije stajao bivši golman Rada i Radničkog iz Niša, Aleksandar Jovanović.
U jednom momentu gosti su imali stopostotnu šansu, Hvilsom je petom gađao nebranjeni deo mreže, a onda je Jovanović fantastičnom reakcijom sprečio gol.
I VAS ĆE ZABOLETI: Dijego Kosta kažnjava prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kojeg je pobedio u igrici (VIDEO)
Na svom fajsbuk profilu okačio je video i komentar: moja najbolja odbrana ikada!

The post ČOVEK MAČKA: Lopta je išla u gol, a onda je usledila volšebna reakcija srpskog golmana (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bravura niškog golmana u Danskoj (video)

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2016

Bivši golman niškog Radničkog, a sada prvi čuvar mreže danskog superligaša Orhusa Aleksandar Jovanović u poslednjem nastupu za danski tim imao je jednu od najboljih intervencija u karijeri...U 15. kolu danskog šampionata Jovanovićev tim je savladao Esbjerg 6:2, a 24-godišnji Nišlija je u 74....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.