Bravura niškog golmana u Danskoj (video)

Izvor: JužneVesti.com, 02.Nov.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravura niškog golmana u Danskoj (video)

Bivši golman niškog Radničkog, a sada prvi čuvar mreže danskog superligaša Orhusa Aleksandar Jovanović u poslednjem nastupu za danski tim imao je jednu od najboljih intervencija u karijeri.

U 15. kolu danskog šampionata Jovanovićev tim je savladao Esbjerg 6:2, a 24-godišnji Nišlija je u 74. minutu pre rezultatu 4:2 “panterskom” intervencijom sprečio siguran gol gostiju, pošto je zaustavio udarac petom protivničkog napadača sa 2 metra od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gola.

Jovanović je nakon meča istakao da se oseća odlično u Danskoj.

Za sada sve ide u pravom smeru. Osećam se lepo, građani su me prihvatili odlično, zato pokušavam da to gostoprimstvo opravdam svojim partijama na golu Orhusa. Trudim se da uvek dam svoj doprinos i naravno da u budućnosti težim nekim novim sportskim izazovima - rekao je popularni Acko za Južne vesti.

On je fudbalsko ime stekao između stativa tima sa Čaira, a kaže da i dalje prati Radnički.

Naravno da pratim i drago mi je da guraju odlično, jer Niš to zaslužuje. Imaju jako ozbiljnu ekipu za srpske uslove. Sigurno da ove sezone postoje objektivni razlozi da se sve Nišlije nadaju izlasku na evropsku scenu. Ovom prilikom pozdravljam sve igrače i stručni štab - poručio je Jovanović.

Odbranama u Radničkom, a sada i u danskoj ekipi, ovaj Nišlija je postao redovni član reprezentacije Srbije, a nalazi se i na spisku selektora Slavoljuba Muslina za predstojeći meč za Velsom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.