Božinov otišao iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinov otišao iz Partizana!

Došlo je do sporazumnog raskida ugovora, Valeri Božinov više nije član crno-belih.

Nekadašnji napadač Juventusa i Mančester sitija je dobio čiste papire od Partizana, došlo je do sporazumnog raskida ugovora nakon što bugarski napadač nije prošao pripreme sa crno-belima ove sezone, prenosi Mondo.

Dakle, od ovoga trenutka Valeri Božinov više nije član beogradskog Partizana i slobodan je u porazi za novim klubom.

Izgleda da su obe strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadovoljne, pošto je Bugarin oprostio dugovanja Partizanu, i sada neće imati problema da potpiše za drugi klub. Da napomenemo, Partizan je tražio obeštećenje za njega u prethodnom periodu, ali je uvideo da će to ići jako teško.

Božinov je bio jedan od fudbalera sa najvišim primanjima u Partizanu, zarađivao je oko 240 hiljada evra godišnje. Tačnije, to je suma koju je trebalo da zaradi.

Ugovor mu je isticao na kraju ove sezone.

Naredna destinacija Bugarina je i dalje nepoznata, ali je ponato da ima dosta ponuda.

Par drugoligaša iz Kine je zainteresovano za njega, Gabala iz Azerbejdžana, pa i jedan klub iz Rusije.

Na Božinovu je da odluči gde će nastaviti karijeru...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božinov otišao iz Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2017

Nekadašnji bugarski fudbalski reprezentativac Valeri Božinov sporazumno je danas raskinuo ugovor sa Partizanom i bez obeštećenja će moći da potraži novi klub...Božinov je oprostio sva dugovanja koja crno-beli imaju prema njemu i posle godinu i po dana odlazi kao slobodan igrač...Humsku napusta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.