Borjan: Protiv Zvezde smo dokazali da možemo da igramo protiv svakog tima u Srbiji

Izvor: Sportal.rs, 27.Feb.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Protiv Zvezde smo dokazali da možemo da igramo protiv svakog tima u Srbiji

U ekipu niškog Radničkog Milan Borjan došao je neočekivano. Samo dan pre kraja prelaznog roka kao bomba je odjeknula vest da je reprezentativac Kanade, koji je samo nekoliko meseci ranije branio gol Ludogoreca na "Enfildu" u meču Lige šampiona protiv Liverpula, potpisao ugovor na godinu dana. Odlični golman pokazao je već u prvoj utakmici da je njegov dolazak bio pravi potez uprave u borbi za opstanak.

- Bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ikakvog razmišljanja, siguran sam da će Radnički opstati u ligi. Imamo veoma kvalitetan tim, velike tradicije. To smo pokazali u utakmici protiv Crvene zvezde. Iako smo malo pali u drugom poluvremenu, dokazali smo da ipak možemo da igramo sa bilo kojom ekipom u Srbiji, pa i sa (narednim rivalom) Partizanom. Drago mi je što sam došao u Radnički. Mnogo mi je drago što naš klub ima trenera koji igračima uliva samopouzdanje - kazao je Borjan čiji će tim u subotu (17.00) gostovati lideru u Jelen Superligi, Partizanu.

(Tekst: Aleksandar Ilić, Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čalhanoglu: Protiv Atletika smo pokazali da možemo s najboljima

Izvor: Blic, 27.Feb.2015

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena Hakan Čalhanoglu rekao je da je njegov tim pobedom nad Atletiko Madridom u Ligi šampiona ponovo pokazao da može da igra sa najboljim klubovima Evrope...Bajer je u sredu pobedio Atletiko, vicešampiona Evrope, sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona..."Protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.