Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA PRESUDA: Bivši fudbaler Vojvodine na dugogodišnjoj robiji!

Marselo Pleč, bivši fudbaler Vojvodine i štoper Borusije iz Menhengladbaha, osuđen je na devet godina i dva meseca zatvora zbog trgovine marihuanom, presudio je sud u Brazilu.
Pleč je pre nekoliko meseci  uhapšen u Toledu, brazilskom gradu u republici Parani, dok je u kamionu prevozio skoro 800 kilograma marihuane.
Pleč, koji sada ima 40 godina, osuđen je na devet godina i dva meseca, a karijeru je gradio u ekipi Borusije iz Menhengladbaha, za koju je odigrao skoro 150 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << utakmica, potom je igrao za Kajzerslautern, a sezonu 2009-2010. je odigrao u dresu Vojvodine.
 
Po završetku karijere radio je na farmi za uzgoj svinja, što je, po svemu sudeći, bila samo maska.
The post BRUTALNA PRESUDA: Bivši fudbaler Vojvodine na dugogodišnjoj robiji! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivšem fudbaleru Vojvodine 9 godina zatvora

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016

Marselo Pleč, koji je uhapšen sa 793 kilograma marihuane, moraće na dugu "robiju"...Foto: (MN Press) Pleč nemoćno gleda Lekića.. 2:0!..  Bivši fudbaler Vojvodine, koji je vrhunac karijere doživeo igrajući za Borusiju Menhengladbah, Marselo Pleč (40), osuđen je na devet godina i dva meseca...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.