As Reala preti Azurima: Pobedićemo Italijane, cilj nam je prvo mesto!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

As Reala preti Azurima: Pobedićemo Italijane, cilj nam je prvo mesto!

Najbolji hrvatski fudbaler, Luka Modrić, uveren je u to da će Kockasti na kraju biti najbolji u grupi H kvalifikacija za Euro 2016. godine...

Mozak hrvatske reprezentacije se ne plaši nekadašnjih šampiona sveta. Naprotiv! Luka Modrić je sve veći optimista posle ubedljive pobede nad Norveškom (5:1), ali i kiksa Italije u Sofiji (2:2), te najbolji igrač u timu Nika Kovača poručuje da je glavni cilj Kockastih osvajanje prvog mesta u grupi i da će Azuri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poraženi napustiti Zagreb, s obzirom na to da nisu uspeli da savladaju Hrvate ni na svom San Siru.

Zvezda madridskog Reala nema dilemu u šanse svog nacionalnog tima protiv selekcije Antonija Kontea.

„Naš glavni cilj je da izađemo iz grupe H kao prvoplasirani tim. Odigrali smo nerešeno sa Italijom u Milanu i mislim da ćemo ih pobediti u revanšu na našem terenu“, poručio je Modrić.

Hrvatska se posle pobede nad Norveškom osamila na prvom mestu grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a veliku pomoć imali su i od Bugara koji su izborili bod protiv Italije, najvećeg konkurenta Kovačove ekipe. Zapadni srpski susedi sada imaju 13 bodova posle pet mečeva, dok Azuri posle dva vezana remija sa dva manje zauzimaju drugu poziciju.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.